Kaupallinen yhteistyö Népra

Millainen on toimiva vaatekaappi? Minulle toimiva vaatekaappi on sellainen, jonka edessä ei tarvitse tuskailla ja huokailla, kuinka sieltä ei löydä mitään sopivaa päälle pantavaa. Toimiva vaatekaappi ei tursua vaatepaljoudesta, vaan on kompaktin kokoinen. Vaatteita on helppo yhdistellä keskenään ja ne tuntuvat mukavilta käyttää, mutta mikä tärkeintä, ne toimivat omassa arjessani. Yhden näistä oman vaatekaappini kulmakivistä ajattelin esitellä tässä blogi-postauksessa, nimittäin täydelliset vapaa-ajan housut.

Yed Joggersit – täydelliset vapaa-ajan housut

Oma arkeni koostuu tällä hetkellä vapaa-ajan lisäksi opiskeluista ja töistä, joihin rento tyylini istuu kuin nakutettu. Viihdyn kaikista parhaiten rennoissa vaatteissa, joissa on mukava olla ja siksi päältäni löytyy lähes päivittäin Népran Yed Joggers-housut. Näissä housuissa ehdottomasti parasta niiden mukavuuden lisäksi on monikäyttöisyys. Vaikka kyseessä on vapaa-ajan housut, jotka jalassa voisi hyvin kyykkäillä treenisalilla, muovautuvat Joggersit mainiosti myös siistimpään arkikäyttöön. Yhdistämällä housut esimerkiksi neuletakkiin ja tennareihin, syntyy niistä raikas city-look. Kotiin päästyä voi taas vetäistä villasukat jalkaan ja asu muuttuu helposti mukavan kotoisaksi.

Housujen kangas tuntuu päällä ihanan kevyeltä ja joustavalta ja Joggereiden malli on omaan makuuni juuri sopiva yhdistelmä tyköistuvuutta ja rentoutta. Housut ovat on tuttuun tapaan Népran tuotesuunnitelusta vastaavan Essi Enqvistin käsialaa ja niiden kangas on valmistettu Népran tyylille ominaisesti kierrätysmateriaalista, eli tarkemmin nylonista, jonka materiaali on uudelleen kierrätetty merestä ja kaatopaikalta kerätyistä jätteistä. Kaikki Népran tuotteet suunnitellaan Suomessa ja ommellaan Virossa pienen ja vastuullisen ompelimon voimin.

Mikä tekee ”Joggereista” täydelliset housut?

Täydelliset housut Népran Yed Joggereista tekee niiden käyttömukavuus, toiminnallisuus, monikäyttöisyys, kestävyys ja tyylikkyys. Sain ensimmäiset Joggerit käyttöön noin vuosi sitten ja mustat housut ovat kovasta kulutuksesta ja käytöstä huolimatta edelleen kuin uudet. Se että musta kangas ei ole kulunut tai haalistunut lainkaan käytössä, kertoo minusta paljon. Minulla on housuista s-koko, joka on omaan makuuni juuri sopiva. Taskut ja kiristysnyörit mustine yksityiskohtineen ovat kiva ja käytännöllinen lisä housuihin. Joggereita löytyy Népran mallistosta mustan värin lisäksi kuvissa päälläni näkyvänä armyn värisenä sekä raikkaana uutuutena Jogger-perhettä täydentää syrup-sävy.

Saan heittämällä kaikista eniten kyselyitä niin livenä kuin somen kautta juuri näistä housuista ja hauskaa on myös se, että kaikki ketkä ovat päätyneet hankkimaan Joggerit itselleen, ovat olleet super-tyytyväisiä niihin. Ja näitä housuja todella voin lämmöllä, omasta kokemuksesta suositella.

Népra julkaisi tänä syksynä kampanjan teemalla ”We´re in it for the long run”, joka kannustaa meitä rakentavaan ja ystävälliseen sävyyn pohtimaan omia kulutustottumuksia yhä tarkemmin. Kampanjan tavoitteena on edistää kohtuullista ja kestävää kuluttamista, ja Népran maanläheisten arvojen mukaisesti kannustaa tekemään hankintoja yhä harkitummin. Kuluttajana ostan mielelläni vähemmän ja harkitummin, tarkastellen tekemieni valintojen vaikutuksia omaa hyvinvointia pidemmälle. En halua täyttää vaatekaappiani pikamuodilla, vaan vaatteilla jotka kestävät aikaa ja joita todella tarvitsen. Mielestäni Népran toiminnasta inspiroivan tekee juuri se, ettei kyse ole ainoastaan vastuullisten vaatteiden valmistamisesta tai tuloksen tekemisestä, vaan elämäntavasta ja aidosta halusta rakentaa kestävää ja hyvinvoivaa tulevaisuutta.

Täältä pääset kurkistamaan Népran malliston ihaniin tuotteisiin ja varsinkin näin syysloman kynnyksellä kannattaa lukea myös uusin blogipostaus vastuullisesta retkeilystä.

Tulehan seuraamaan Positiivisesti liikkeessä- ja Népran tilejä myös Instagramiin, sillä tänään käynnistyy arvonta, jossa voit voittaa itsellesi nämä täydelliset housut – Yed Joggerit 🙂

*Tuotteet on saatu brändilähettiläs-yhteistyönä

Postauksen kuvat: Markus Metsänen photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.