Kaupallinen yhteistyö Minska

Minulle ihonhoito on päivittäinen rutiini, mutta siihen liittyy myös rentoutumista ja itsensä hemmottelua. Arkiaamuisin ihonhoito-rutiinit hoituvat vauhdikkaammin muiden aamutoimien ohessa, mutta iltaisin ja viikonloppuisin minusta on mukava hemmotella itsenäni pienillä kasvohoidoilla. Tämä on sellaista ihan tavallisen arjen luksusta, mikä saa olon rentoutumaan ja tuntumaan hyvältä.

Olen ihonhoidon suhteen sekä tarkka että rento. Atooppisen ihoni vuoksi erityisesti tuotteiden valinnalla sekä säännöllisellä hoidolla on väliä, mutta hifistelyn sijaan suhtaudun ihonhoitoon ennemmin rennolla otteella. Kaapistani löytyy muutama laadukas perustuote, joihin satsaan. Tuotteita käytän peruspuhdistukseen aamuin ja illoin, sekä lisäksi hoidan ihoa tekemällä kuorinnan ja naamion noin kerran viikossa.

Paljon liikkuvana satsaan erityisesti hyvään ihon puhdistukseen ja kosteutukseen, johon atooppinen iho tuo vielä oman lisänsä. Erityisesti talvella helposti kuivuva iho tarvitsee huomiota ja erityisen paljon kosteutusta. Meikkiä käytän melko vähän ja siksi värjyytän säännöllisesti kulmakarvat ja ripset. Jos kuitenkin meikkaan, niin pyrin siihen etten tekisi hikitreeniä meikit kasvoilla.

Sain valita Minskan verkkokaupasta testiin luonnonkosmetiikka-tuotteita, jotka ovat olleet minulla päivittäisessä käytössä nyt parin kuukauden ajan. Valinnan vaikeus olikin melkoinen, sillä Minskan luonnonkosmetiikka-valikoima on jo mukavan laaja ja toisaalta samaan aikaan kuluttajana on helppo tehdä vastuullisia valintoja, kun Minskan osaava tiimi on koonnut kaikki helmet saman hyvinvointituotteiden verkkokaupan alle.

Kasvojen ihonhoitoon valitsin Globe Hope Cosmetics-sarjan tuotteita, joka syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi myös luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan. Globe Hopen kosmetiikkatuotteet tehdään Helsingissä ja ne ovat iholle hellävaraisia ja hoitavia.

Sarjan tuotteet on nimetty kauniisti ja ne saavat myös käyttäjän tuntemaan itsensä erityiseksi. Säihke-kasvovesi pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sen orgaaniset kasviuutteet raikastavat sekä tasapainottavat ihoa. Lumous-seerumi hoitaa ihoa syvältä luonnon omien aarteiden, koivunmahla- ja tyrniuutteen sekä kaurasta saatavan betaglutaanin avulla. Ihana-voide kosteuttaa ja silottaa ihoa aamuin illoin, jättäen sille kuulaan mattapinnan ja Helmi-kuorintanaamio puolestaan poistaa iholta epäpuhtauksia sekä kiinteyttää ja parantaa ihon kosteustasapainoa.

Tuotteissa on minusta ihanan luonnonmukainen tuoksu ja ne tuntuvat iholla miellyttävältä. Kosteusvoide jättää iholle kevyen mattapinnan, mutta samalla sen kosteus riittää hyvin myös minun kuivalle iholle. Seerumia en ole aiemmin käyttänyt säännöllisesti, mutta tämän kokeilun myötä se on tullut ehdottomasti ihonhoito-rutiineihini jäädäkseen.

Ihon puhdistukseen halusin kokeilla kotimaisia ja laadukkaita Flow Cosmetics-tuotteita. Näiden tuotteiden valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon Suomen metsistä löytyviä super raaka-aineita sekä puhtaita ja luomu sertifioituja ainesosia. Flow Cosmetics tekee lisäksi jatkuvasti tuotekehitystä, jotta me kuluttajat voisimme jatkossakin vähentää kosmetiikka-tuotteista aiheutuvaa, ympäristölle haitallista turhaa pakkausjätettä.

Kasvojen puhdistukseen valitsin pyöreän Flow Cosmetics Honey Milk-kasvosaippuan. Tuotteen käyttö on helppoa ja se puhdistaa ihon todella tehokkaasti mutta kuitenkin hellävaraisesti. Lisäksi palasaippua on kaunis ja ihanan tuoksuinen. Tuotteen raaka-aineet koostuvat Hikiän lähituotetusta kosteuttavasta raakahunajasta, ihoa lempeästi pehmentävästä kookosmaidosta sekä Lapin puolukoiden antioksidanteista ja ihon sävyä tasoittavasta siemenöljystä. Vaaleanpunainen savi puolestaan lisää tuotteeseen hellävaraista puhdistustehoa lian ja meikin poistamiseen iholta. Saippuan tuoksu on ihana ja se tuo arkiseen ihonhoitoon ripauksen luksusta.

Vartalon puhdistuksessa olen käyttänyt Flow Cosmetics-sarjan tuoksutonta Rhassoul and Salt-palasaippuaa. Tämä tuote on suunniteltu juuri erityisesti herkälle iholle sekä hellävaraiseksi pesutuotteeksi erilaisille iho-ongelmille, kuten atooppiaan, psoriasikseen sekä hilseilevään hiuspohjaan.

Rasulsavi tunnetaan iho-ongelmia hoitavasta vaikutuksestaan. Saven lisäksi saippua sisältää himalajanvuorisuolaa, joka yhdessä rasulsaven kanssa on ehkäpä täydellinen yhdistelmä ihon ja hiuspohjan ongelmien hoitoon. Tuote ei sisällä lainkaan säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä mineraaliöljyjä. Tämä palasaippu sopii niin herkkäihoisille kuin lapsillekin ja sillä voi hyvin pestä vartalon lisäksi myös hiukset ja kasvot. Myönnän epäilleeni ennen tuotteen kokeilemista, mahtaisiko iholle jäädä sellainen palasaippualle tyypillinen nahkea tuntu, mutta lopputulos on kaikkea muuta. Rhassoul and Salt-palasaippua saa atooppisen ihoni tuntumaan pehmeämmältä. Mielenkiinnolla odotankin, pysyykö ihoni tämän tuotteen avulla paremmassa kunnossa myös talvella.

Olen nimennyt palautumisen tämän syksyn hyvinvointi-teemojen ykköseksi ja aiemmin kerroinkin kiinnittäväni entistä enemmän huomiota niihin arkisiin tapoihin ja asioihin, joilla voin tukea ja edistää omaa palautumista. Tänä iltana ajattelinkin rentoutua ulkoilun jälkeen puusaunan lempeissä löylyissä ja tehdä hemmottelevan kasvohoidon näillä ihanilla luotto-tuotteilla.

P.S. Jos etsit sopivia luonnon kosmetiikka-tuotteita, niin kannattaa kurkata Minskan verkkokaupan valikoimaan. Sieltä löydät mitä ihanimmat tuotteet sekä paljon hyvää tietoa kosmetiikkaan ja sen valintaan liittyen -vastuullisesti tietenkin. Lisäksi saat 30.9. asti -20% alennuksen JOIK-, Globe Hope-, Murumuru- luonnonkosmetiikka-tuotteista. Minskan verkkokauppaan pääset suoraan tästä.

Millaisia ihonhoito-rutiineja sinulla on ja oletko kokeillut luonnonkosmetiikka-tuotteita?

*Tuotteet saatu blogi-yhteistyönä

Postauksen kuvat: Markus Metsänen photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.