Blogini tarina alkoi reilu vuosi sitten ja kirjoittamisen lähtökohtana on alusta asti ollut liikunnan ilon jakaminen ja hyvinvoinnin edistäminen. Hyvinvointi on laaja käsite ja sen alle mahtuu monta tärkeää aihetta ja otsikkoa. Teemat ja aiheet, joita blogissa nostan esiin koostuvat luonnollisesti niistä asioista, jotka liittyvät jollain tapaa omaan elämääni tai herättävät minussa ajatuksia. Kun tavoitteena on hyvinvointiin kannustaminen, voi postausten sisältö olla laajalla skaalalla kaikkea smoothie-ohjeiden ja syvällisen pohdinnan väliltä.

Toivon että lukijalle tämän blogin viesti olisi kannustava ja innostava, mutta kuitenkin rehellinen ja elämänmakuinen. Elämä ja arki ei ole pelkkää ilotulitusta, mutta mielestäni myös syvällisempiä aiheita voi lähestyä myönteisestä näkökulmasta. Oma arvomaailmani on melko maanläheinen ja suhtaudun hyvinvointiin samoin, jalat tukevasti maassa. Näen sen kokonaisuutena, joka asettuu meidän kunkin arkeen tavallaan. Ei ole yhtä ainoaa tai oikeaa tapaa, vaan moneen suuntaan ja elämänvaiheeseen taipuvaa.

Olen pitänyt alusta asti tärkeänä, että blogissani säilyy sellainen linja, joka noudattaa omaa arvomaailmaani ja jonka sisällön voin allekirjoittaa. Tämä sama pätee kaikkeen tekemääni yhteistyöhön. Kaupallinen yhteistyö ei tarkoita minulle tavarapaljouden haalimista ja esittelemistä, sillä annan enemmän arvoa maltilliselle kuluttamiselle. Siksi teen tuoteyhteistyötä harkiten ja haluan muutenkin lähestyä kaupallisuutta hieman eri näkökulmasta. Mielestäni on tärkeä nostaa esiin myös hyvinvointia lisääviä palveluita ja ammattitaitoisia osaajia, mikä antaa blogini lukijalle kokemusten jakamisen rinnalla luotettavaa tietoa hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Siksi nostan blogissa esiin asiantuntijuutta sekä niitä palveluita ja tuotteita, joiden takana todella voin seisoa. Suomalainen brändi ja vaatemerkki Népra on yksi näistä. Olenkin erityisen otettu siitä, että saan olla osa Népra fam-tiimiä ja toimia tämän upean merkin brändilähettiläänä.

Népra -activewear that makes you feel good

Népra on suomalainen, Essin ja Aman perustama yritys, joka valmistaa laadukkaita treenivaatteita, kestävän kehityksen ajatuksella. Népran tarina on syntynyt rakkaudesta liikuntaan sekä kiinnostuksesta vaateteollisuutta ja kestävää kehitystä kohtaan. Népran kautta nämä positiiviset naiset ovat saaneet yhdistää oman ammattitaidon, osaamisen ja liikunnallisen elämäntavan. Arvot tämän suomalaisen yrityksen takana ovat liikunnan iloa ja hyvää oloa tuottavat, kestävää kehitystä tukevat sekä vaateteollisuuden läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta korostavat.

Népran slogan ”Activewear that makes you feel good!” kiteyttää niin yrityksen arvot kuin liikunnan ja hyvinvoinnin merkityksen. Hyvinvointi on kokonaisvaltaista ja se koostuu pienistä arkisista asioista ja valinnoista, joita teemme päivittäin. Näillä pienillä teoilla ja valinnoilla voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme, mutta yhtälailla myös koko yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiin. Pienin askelin ja pikku hiljaa. Mainio ajattelutapa oikeastaan ihan kaikkeen hektisen elämänrytmin keskellä.

Arvot hyvinvoinnin taustalla

Népran arvomaailma on maanläheinen ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä, ihan niin kuin omanikin on. Pienten lasten äitinä ja kasvatusalan asiantuntijana pidän tärkeänä, että lapset oppivat kunnioittamaan luontoa ja antamaan sille arvoa. Luonnossa liikkuminen ja yhdessä kokeminen ovat avainasemassa tämänkaltaisen arvomaailman rakentumisessa. Kokemuksista syntyy muistoja ja näistä muistoista mielikuvia, joita haluamme usein vaalia ja siirtää eteenpäin. Mielestäni tämä on tärkeä lähtökohta myös kestävää kehitystä ajatellen.

Vaikka hyvinvointi koostuu pienistä asioista, on sen summa paljon laajempi kuin yksittäinen välipala tai hyvin levätty yö. Sen taustalla on ajatus arvostamisesta ja tärkeiden asioiden vaalimisesta. Pitkälle tähtäävien valintojen tekemisestä ja niiden seurauksena rakentuvasta kokonaisuudesta. Myös lapsille on tärkeää opettaa, että oman hyvinvoinnin rinnalla kyse on paljon laajemmasta asiasta. On tärkeää oppia kunnioittamaan ja välittämään itsensä rinnalla myös muista. Ymmärtämään syy- ja seuraussuhteita, sekä näkemään asioita omaa etua pidemmälle ja laajemmin.

Népran treenivaatteet mukana arjen liikkeessä

Liikunta merkitsee minulle elämäntapaa ja nautin monipuolisesta liikkumisesta. Liikkuminen on luonnollinen osa arkeani ja liikun koska se tekee minulle hyvää. Liikkumisen käsite on minulle laaja, enkä siksi lokeroi tai määrittele sitä suppeasti. Liikkua voi lähes missä vaan ja se on mitä mainioin tapa tuulettaa ajatuksia, hyötyliikkua paikasta toiseen tai tapa ilmaista itseään.

Siivu liikkumisen miellyttävyydestä syntyy mielestäni mukavien ja toimivien treenivaatteiden myötä. Paljon liikkuvana annan vaatteiden mukavuuden lisäksi arvoa laadulle ja kestävyydelle. Népran vaatteet ovat täyttäneet nämä vaatimukset jokaisesta treeni- ja pesukerrasta toiseen. Népran vaatteista erityisen tekee niiden takana olevien arvojen ja laadun lisäksi ammattitaidolla tehtävä suunnittelutyö. Vaatteet tuntuvat miellyttävältä päällä ja kestävät hyvin kulutusta. Tyyliltään Népran treenivaatteet sopivat hyvin myös vapaa-aikaan.

Minulle on kunnia seisoa Népran kaltaisen brändin takana ja olla osa Népra fam-tiimiä, sillä tämä brändi ja nämä vaatteet todella saavat aikaan hyvää.

Täältä pääset Népran kotisivuille ja voit tutustua tarkemmin brändiin sekä tuotteisiin. Kannattaa käydä lukemassa myös Népran omaa blogia, jonka löydät myös saman linkin takaa.

2 thoughts on “Népra fam -brändilähettiläänä hyvää tekevälle treenivaatemerkille

 1. Mahtavaa, että olet osa tätä Népra-tiimiä! Ihanan käytännöllisiä ja laadukkaita vaatteita! <3

  P.S. Voisiko blogiasi seurata Bloglovinin kautta? Olisi kätevää, jos sitä kautta saisi tiedon uusista postauksista, niin pysyisi hyvin kärryillä blogin päivityksistä 🙂 Seuraan kyllä Instagramissakin, mutta sieltä ei aina muista tai ehdi klikata tänne blogiin.

  1. Kiitos kommentistasi Anne 🙂 Olen samaa mieltä kanssasi Népran vaatteista -Ne on ihania!

   Minäpä selvittelen tuota Bloglovinia, ihana kuulla että luet blogiani.

   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.