En juuri koskaan jaksa tehdä mitään some-testejä tai ennustuksia, mutta nyt tein. Kirjain-joukon sekaan oli piilotettu sanoja ja ensimmäiset kolme sanaa, antaisivat suuntaa tulevalle vuodelle. Kirjainten joukosta silmiin osuivat sanat rakkaus, onnellisuus ja seikkailu. Ja vaikka tulevaa ei voi tietää tai ennustaa, eikä se aina välttämättä ole omasta tahtotilastakaan kiinni, niin aina voi kuitenkin toivoa ja pyrkiä kohti niitä asioita, jotka tuntuvat itselle tärkeiltä. En sano, että onni löytyisi some-testeistä, mutta joskus niistäkin voi löytää ajattelemisen aihetta.

Tuntuu että erityisesti tämä syksy on ollut monelle pitkä ja uuvuttava. Sen voi lukea toiveista tulevalle vuodelle, joissa pohditaan omien rajojen löytämistä ja itsensä kuuntelemista. Niistä toiveista, että tärkeät ja myös ne vähemmän tärkeät asiat olisivat entistä sopuisammin tasapainossa. Toivotaan aikaa itselle, aikaa läheisille ja ihan vain sitä pelkkää aikaa ja tyhjää tilaa. Eikä se ole turha toive alkuunkaan. Jos jokin elämän osa-alue kuormittaa meitä liikaa, alkaa se pikku hiljaa heijastua kaikkialle. Ja kun kuormitumme liikaa, ei omaa intuitiota ole helppoa seurata, sitä kun ei kaikessa sumussa tahdo enää erottaa. Ja toimiihan tämä myös toisinpäin. Omat rajansa on tärkeä osata tunnistaa ja määrittää, se on varmasti yksi tärkeä avain kohti tasapainoa. Puhutaan sitten päivittäisistä, pienistä asioista tai sitten elämän suurista linjoista.

Rakkautta, onnellisuutta ja seikkailua, voiko sen enempää tulevalta vuodelta itselle ja läheisilleen enää toivoa? Kulunut vuosi on ollut tunnerikas ja opettavainen. Se on kasvattanut ja opettanut rohkeutta, sekä näyttänyt sen miten hyvät asiat seuraavat toisiaan. Siihen tarvitaan rohkeutta ja varmasti myös ripaus seikkailu-henkeä. Ennen kaikkea tärkeiden ja rakkaiden ihmisten tukea ja kannustusta. Ilman teitä olisin saattanut eksyä, tai ainakaan matka ei olisi ollut niin antoisa.

Blogin käynnistäminen oli minulle iso askel, mutta se on tuntunut luontevalta ja niin antoisalta. Mieltä on lämmittänyt suunnattomasti kaikki se palaute, jota olen saanut. Olen iloinen, jos olen osannut pukea sanoiksi asioita, joihin sinä olet voinut samaistua tai jos olen tsempannut sinua kohti entistä parempaa hyvinvointia. Ensi vuodelle on tiedossa mahtavia yhteistyö-projekteja ja mielenkiintoisia, teidän toivomia aiheita. Erityiskiitokset vielä Kertulle kaikesta avusta ja tsempistä. Olet ollut aivan korvaamaton! Puss och kram!

Ja nyt kun tämä teksti alkaa kuulostaa ihan Oscar-puheelta, on parempi jättää tämä tähän. Uusi vuosi 2019, olet tervetullut. Uusi vuosi vaihtuu rakkaiden seurassa ja hyvän ruoan äärellä. Edessä vielä vuoden viimeinen treeni, ja se onkin hyvä piste tämän vuoden seikkailuille.

Kiitos että tulit mukaan ja toivottavasti viihdyt täällä myös jatkossakin!

Kuvat: Kerttu Pylvänäinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.