Elokuun viimeistä viikkoa viedään ja ilmassa on jo mukavasti syksyn tuntua. Aurinkoiset ja kuulaat syysillat ovat mitä parhainta aikaa ulkoilulle. Sujauta sinäkin lenkkarit jalkaan ja pinkaise happihyppelylle. Mikä maistuukaan ulkoilun jälkeen paremmalta kuin itse tehty, lämmin juuressosekeitto. Tämä keitto on helppo tehdä ja maistuu koko perheelle -joku saattaa tosin tarvita leikkelerasian pöytään ;). Teen itse keitot yleensä aina suurpiirteisellä otteella, näin voi myös helposti säädellä keiton makua. Helppoa, nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Jos juuresten kuoriminen ja pilkkominen tuntuu tylsältä, niin ota lapset apukokiksi mukaan ruoanlaittoon. Se voi innostaa lapsia myös maistelemaan rohkeasti uusia makuja, kun saa itse olla mukana tekemässä.

Onko sinulla omia suosikki kausi-ruokia?

2 thoughts on “Viilenevät syysillat ja lämmin keitto -mikä kombo

  1. Kiitos ohjeesta ja muistutuksesta, täytyykin laittaa listalle kasvissosekeitto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.