Tiedätkö sen tunteen kun olet innostunut jostakin oikein kovasti ja mielessä pyörii valtavasti ajatuksia ja ideoita , etkä oikein tiedä mistä aloittaisit? Minä tiedän ja tässä olen –uuden edessä, bloggaamassa ensimmäistä kertaa. Ja onhan se nyt jännää! Omat ajatukset ovat itselle kristallin kirkkaita, mutta eihän niitä ajatuksia voi kukaan muu lukea ilman sanoja. Nyt sitä siis mennään!

Oletko pohtinut omaa ja perheen hyvinvointia? Haluatko voida paremmin arjessasi? Mietitkö miten aikasi riittäisi säännölliseen liikuntaan? Pohditko, kuinka näyttää terveellisen elämän esimerkkiä omille lapsille? Miten koko perhe voisi lisätä liikettä koti- ja lähiympäristössä sekä tehdä terveellisiä valintoja arjessa?

Positiivisesti liikkeessä on hyvänmielen lifestyle-blogi, jossa eletään sporttista lapsiperheen arkea, innostutaan hyvinvoinnista ja nautitaan hyvästä ja terveellisestä ruoasta. Tämä blogi paketoi ruuhkavuosien hyvinvointivinkit lempeästi ja innostavasti, kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa. Tämä ei ole millään tapaa fitness-blogi, eikä elämä näiden sivujen sisällä pyöri pelkän treenaamisen tai tiukan ruokavalion ympärillä. Positiivisesti liikkeessä pyrkii ja kannustaa tasapainoon sekä suhtautumaan liikkumiseen ja ruokaan positiivisesti ja järkevästi. Täällä liputetaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta.

Tätä blogia kirjoittaa kahden pienen lapsen äiti, jolle lasten liikunta on lähellä sydäntä ja iso osa päivätyötä. Kaksi kekseliästä ja aktiivista lasta, puolison vuorotyö, oma ”kakkostyö” ryhmäliikunnan parissa ja koira (joka tosin nauttii säännöllisesti mummola-lomasta) pitävät huolen siitä että perheessämme riittää vauhtia ja tapahtumia. Arjessamme tasapainoillaan varmasti samojen asioiden äärellä, kuten kaikissa lapsiperheissä ja arkea eletään isolla A:lla. Toivon välittäväni sinulle blogin myötä:

Iloa ja energiaa

Arjen hyviä valintoja

Ohjeita ja tsemppiä

Vertaistukea

Hyvää ja positiivista fiilistä!

Tervetuloa mukaan!

Kuvat: Kerttu Pylvänäinen

Otan mielelläni toiveita vastaan. Mikä sinua kiinnostaa ja mistä sinä haluaisit lukea?

10 thoughts on “Uusi blogi avattu! – Hyvinvointia sinulle positiivisella fiiliksellä

  1. Onnittelut uudesta aluevaltauksesta! Odotan innolla postauksiasi 😊💪🏼👍❤️

  2. oi kuullostaa ihanalta blogilta, tulen kyllä lukemaan ja seuraamaan, hienoa, että jaat omaa hyvää oloasi ja keinoja sen saavuttamiseen myös meille muille😊

  3. Odotan innolla! Juuri nuo kaikki mainitsemasi asiat ovat mielessä nopeatahtisessa arjessani työssäkäyvänä kuusi vuotiaan lapsen yh-äitinä😊

  4. Löysin tänne Kertun kautta ja blogisi vaikuttaa ihanalta. Jään siis seurailemaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.